Edese Vos

Politie arresteert verdachte aan Telefoonweg

arrestatie in ede
Aan de Telefoonweg in Ede is een verdachte gearresteerd. Foto: Jurre van Breugel.

Rond negen uur vanochtend heeft de politie een inval gedaan in een pand op de hoek van de Telefoonweg en Molenstraat in Ede. Daarbij is een 38-jarige man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident in Overberg.

De Edese Vos was ter plaatse. Vier politiewagens en zeven agenten waren uitgerukt. Een net geklede man werd aangehouden en in een auto gezet, zijn armen afgedekt met papier en tiewraps om sporen veilig te stellen.

De agenten zijn zowel bij het Warmtebedrijf Ede als het naastliggende kantoor van Boschland Accountants & Adviseurs aan de Molenstraat binnen geweest. Een medewerker van Boschland laat weten dat de gearresteerde man een bekende van hem is, maar kon niet vertellen wat er precies speelt. Het Warmtebedrijf reageert dat het niet een medewerker van hen was, maar “bij de buren.”

De politie bevestigt de aanhouding en laat weten dat een verkeersconflict aan de Slaperdijk in Overberg mogelijk de aanleiding van het steekincident is geweest. Hierbij raakte een man gewond, deze is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat zijn conditie is. Politie en ambulance rukten rond 07.45 uur naar Overberg uit. De kleding van de gewonde man is in een bewijszak voor onderzoek meegenomen. Op een tweede locatie heeft de politie een zogeheten Plaats Delict afgezet.

Jurre van Breugel

Journalist met een passie voor (e)sports, geschiedenis en natuur. Nieuwsgierig tot op het bot, wil dus álles weten.

Schrijf een reactie

Mis niets, meld je aan!

Blijf actief op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in Ede. Meld je aan voor de mail van de Edese Vos.