Edese Vos

Steun de Edese Vos

Word vriend(in) van de Edese Vos en steun de missie!

Begin jaren ’90 waren er zo’n vijf tot tien journalisten in en voor Ede aan het werk. Nu is er geen journalist meer die speciaal in en voor Ede werkt. Maar Ede groeit. Daarom zijn deze Edese journalisten wel nodig. Steun de Edese Vos.

  • Journalistiek van Edenaren voor Edenaren
  • Volg kritisch-betrokken de macht
  • Krijg inzicht in het Edese beleid
  • Maak inspraak helder voor iedereen

Kies een maandelijks bedrag zodat we structureel op je steun kunnen rekenen. Je steun gaat rechtstreeks naar journalistiek onderzoek, artikelen op de Edese Vos en het organiseren van inspraak voor Edese inwoners.

Lees waarom anderen de Edese Vos steunen en aanbevelen.

Als je gebruik maakt van Donorbox (gekoppeld aan iDEAL), dan gaat het hele bedrag wat je invult naar de Edese Vos, behalve een paar dubbeltjes verwerkingskosten (bankkosten).


Word Pionier Partner

Heb je meer financiële mogelijkheden? Denk dan aan een grotere bijdrage. Voor 2023 willen we met onze Pionier Partners graag 50 blokken van 1.000 euro vullen. Daarmee zet de Edese Vos doorlopend een journalist aan het werk. Word ook Pionier Partner en draag zo bij aan de missie van de Edese Vos.

Wil je meer dan € 150 doneren (het maximum op het formulier) of een directe bankoverschrijving doen? Gebruik dan deze gegevens:

Eskes Media B.V.
IBAN: NL19 RABO 0309 3340 71
Vermeld ‘donatie Edese Vos’

Ondernemers in Ede die de Edese Vos willen steunen kunnen persoonlijk mailen met Nando Eskes van Eskes Media. Als uitgever coördineert hij de zakelijke verantwoording. Kleinere bijdragen via het donorformulier worden door Emerge Media verwerkt.

Heb je vragen? Stuur een mail naar: redactie@edesevos.nl.

Mis niets, meld je aan!

Blijf actief op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in Ede. Meld je aan voor de mail van de Edese Vos.