Edese Vos

Mis niets, meld je aan!

Sluit je aan bij de missie van de Edese Vos.

De Edese Vos is de nieuwe journalistiek in Ede. Betrokken, scherp, vasthoudend en transparant. De mail van de Edese Vos is hét medium voor inwoners die echt willen weten hoe het zit.

  • Ben je gesteld op Ede? Wil je daarom goed geïnformeerd worden over wat er in je eigen woonomgeving speelt of nog gaat spelen?
  • Verlang je naar verdieping en duiding van politiek-maatschappelijke ontwikkelingen? Serieuze artikelen waar je wat aan hebt?
  • Wil je als inwoner meer invloed op het bestuur en de toekomst van Ede?
  • Vind je het belangrijk dat de macht wordt gecontroleerd, dat politieke besluiten transparant zijn, en dat onrecht wordt aangepakt?
  • Wil je deel zijn van een community van betrokken inwoners die met elkaar positief verschil maken?

1. Schrijf je nu meteen in voor de mail van de Edese Vos.

Deze verschijnt 1x per week. Zo blijf je goed op de hoogte. In de mail nemen we je mee in het proces, krijg je de inside-informatie te horen die we niet publiceren, en kun je inspraak geven in wat we gaan uitzoeken.

Blijf actief op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in Ede. Meld je aan voor de mail van de Edese Vos.

 
 

2. Heb je je ingeschreven? Tof! Zou je de inschrijflink ook willen delen met andere Edenaren in je netwerk, door hen een e-mail of appje te sturen met een persoonlijke aanbeveling?

3. Als je een eigen website hebt, waarderen we het als je een link wilt opnemen naar edesevos.nl.

4. Ben je actief op sociale media zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram of YouTube, wijs andere mensen dan op dit nieuwe initiatief. Dat kan door de links naar onze artikelen op sociale media te delen. De social media icoontjes staan bij elk artikel, je kunt er gewoon op klikken en het meteen delen. Zo bouwen we samen iets moois op. 🙂

Mis niets, meld je aan!

Blijf actief op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in Ede. Meld je aan voor de mail van de Edese Vos.