Edese Vos

Inwoners bepalen zelf wat er wordt uitgezocht

edesevos banner stemmen

Bij de Edese Vos kunnen inwoners zelf meebepalen wat er wordt uitgezocht. Dat brengen we deze week meteen in praktijk.

Lezers van de mail van de Edese Vos kunnen stemmen op het thema dat volgens hen als eerste zou moeten worden uitgezocht. De drie actuele onderwerpen van de afgelopen weken zijn alvast geselecteerd: de vuurwerkoverlast in Ede, de afsluiting van de Bennekomsweg / Edeseweg en de World Food Center Experience. Edese Vos-lezers kunnen ook zelf een onderwerp inbrengen.

Let op: alleen wie zich heeft ingeschreven voor de mail ontvangt een uitnodiging om te stemmen. Deze lezers kunnen anderen in hun netwerk uitnodigen om ook deel te nemen aan de poll. Het kan dus best zijn dat je de link van iemand krijgt doorgeappt of ‘m op social media ziet langskomen. Dan kun je ook meedoen.

Misschien denk je: “Jammer! Ik wil ook direct kunnen meestemmen!” Dat kan, hoor. Schrijf je dan nu meteen in voor de mail en je ontvangt alsnog de mogelijkheid je stem uit te brengen.

De uitkomsten van de poll zijn volledig transparant en we melden in één van de volgende mails terug wat ermee is gebeurd en hoe het onderzoek loopt. De poll sluit op zaterdag 4 februari om 18:00 uur.

Edese Vos

Scherpe oren, scherpe ogen, scherpe neus en scherpe tanden, maar wel goedhartig en aaibaar. Pels in de luis van de Edese macht. Trotse deelnemer aan de Edese 'big five' en niet van plan zijn plek af te staan aan de wolf. Eet af en toe een kippetje.

2 reacties

  • Hallo vosje…. Ik lees hierboven “pels in de luis” ? Het is toch: de luis in de pels! Daarom gaan we op die plek krabben omdat het jeukt waar de luis zit.

  • Het is een woordgrapje, Stef, een bewuste omdraaiing. De vos is een pelsdier, en machthebbers soms jeukende luizen. 🙂

Mis niets, meld je aan!

Blijf actief op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in Ede. Meld je aan voor de mail van de Edese Vos.