Edese Vos

De Tegenmacht Podcast 7: Terugblik en toekomst

tegenmachtpodcast 8 grijs
Podcast hosts Marc van der Woude en Raymond Janssen. Beeld: Edese Vos / Ien, de podcast.

In deze slotaflevering van de Tegenmacht Podcast blikken hosts Raymond Janssen en Marc van der Woude terug op zes boeiende afleveringen over de rol van tegenmacht in Ede en Nijmegen.

Ze heroverwegen de gesprekken en inzichten van diverse gasten en reflecteren op de belangrijkste lessen en thema’s zoals de uitdagingen en kansen van lokale journalistiek, de complexiteiten van gemeentelijke politiek en de invloed van burgerinitiatieven.

Wat kun je verwachten?

  • Een analyse en hoogtepunten van elke aflevering, waarbij overeenkomsten en verschillen tussen Ede en Nijmegen worden belicht.
  • Discussies over de toekomst van tegenmacht, hoe dit de lokale identiteit kan vormen en manieren waarop luisteraars zelf een actieve rol kunnen spelen in hun gemeenschap.
  • Overwegingen over hoe deze podcastserie iets kan bijdragen aan een sterkere lokale tegenmacht en de democratie kan bevorderen.

Deze epiloog is meer dan een afsluiting; het is een oproep tot actie. Luister en leer hoe je zelf kunt bijdragen aan een responsieve en verantwoordelijke lokale overheid.

Edese Vos

Scherpe oren, scherpe ogen, scherpe neus en scherpe tanden, maar wel goedhartig en aaibaar. Pels in de luis van de Edese macht. Trotse deelnemer aan de Edese 'big five' en niet van plan zijn plek af te staan aan de wolf. Eet af en toe een kippetje.

Schrijf een reactie

Mis niets, meld je aan!

Blijf actief op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in Ede. Meld je aan voor de mail van de Edese Vos.